Vad vi gör

BLK LZY är konsultbolaget med stora ambitioner och vidöppna hjärtan. Med avstamp i behov utvecklar vi marknadsledande tjänster, produkter och organisationer. Vi skapar förutsättningar, möjliggör samarbeten och leder den förändring som kunderna behöver för att lyckas. Drivna av våra passioner och ett kall om att bidra till en socialt hållbar morgondag, för alla.

 • Utforska

  Vi djupdyker i användarbehov, testar beteenden och omvandlar insikter till affärsvärde. Med effektiva designmetoder skapar vi underlag för skräddarsydda upplevelser som engagerar kunder & stärker er verksamhet.

  MER ->
 • Utveckla

  Vi skapar marknadsledande tjänster, produkter och varumärken. Upplevelser som gör skillnad och sticker ut. Vi prototypar, validerar och utvecklar lösningar, vi bidrar i alla faser av utvecklingen helt enkelt. Från okläckt idé till önskat resultat.

  MER ->
 • Vägled

  Vi stärker organisationer genom hållbart, empatiskt ledarskap så att de har förutsättningar att lyckas nå sina mål. Vi stöttar när strategier ska realiseras och förändringar genomföras. Med en människocentrerad inställning möjliggör vi samspel och röjer organisatoriska hinder.

  MER ->

“NÄR MAN JOBBAR MED INNOVATION så är det nödvändigt att man jobbar tight i ett team där alla känner sig trygga och där det är högt i tak, både vad gäller tankar och idéer men också där man kan vara sig själv. BLK LZY säger att när man jobbar med en Lizzy så står ett helt team bakom och det stämmer verkligen. Oavsett om vi på Duni behöver plocka in en ny färdighet bara för att bolla en utmaning eller om det gäller att växla kompetens i teamet så gör vi det samtidigt som vi behåller känslan av att hela tiden jobba tillsammans. Med BLK LZY kommer det en drivkraft att hela tiden pusha för nya sätt att tänka och hur man kan göra saker på ett annat sätt. ”

- Johan Mårtensson, Innovation Manager på Duni Group

We Lizzies take care of each other

En omtänksam konsultmodell

Bakom varje Lizzy står tre andra, på riktigt! Det är mer än bara en filosofi, det är en organisationsstruktur som är formad runt varje enskild konsult. Vi kallar det Lizzy Crew.

Genom Lizzy Crew erbjuder vi våra kunder trygghet och flexibilitet oavsett uppdragets utmaningar. För dig som kund betyder det att du även har, utöver den enskilda konsulten, tillgång till ett team som säkerställer leverans, kvalitet och kundnöjdhet. Det gör samarbetet mellan dig och oss ännu mer flexibelt och värdefullt, oavsett projektens utmaningar. Och för oss, våra medarbetare och konsultbranschen, bidrar det till en socialt hållbar situation.

Läs mer ->

Artiklar