Bli Lizzy med oss

BLK LZY är en plats för människor som designar, utvecklar och ror saker i hamn. Som hela tiden undersöker vad vi kan göra smartare, smidigare och klokare, det ligger liksom i vårt DNA. Likaså, hur vi har roligt på vägen. Tillsammans bygger vi ett bolag som grundar sig i våra värderingar där allas lika värde och möjlighet att påverka är en självklarhet.

Vilka egenskaper söker vi hos dig? Kanske vi mest månar oss om att du är just människa, med allt vad det innebär. Därför kommer vi också bry oss om vad din hund heter, om din familj gillar att pimpla fisk på vintern eller om ditt band har en spelning till helgen.

Så, funderar du på att testa nytt?

Vill du arbeta med kollegor som värdesätter social hållbarhet och snällhet, vill vara med att bygga upp något fint och jobba med kollegor med stora hjärtan och nyfikna hjärnor?

Fundera no more!

A lizzy doing the peace sign!
A lizzy doing the peace sign!

Vill du veta vad det innebär att vara en Lizzy?

Välkommen in med din ansökan! Skicka ett hej tillsammans med ditt CV till rekrytering@blacklizzy.se så hör vi av oss inom kort.

Genom att maila ditt CV till oss godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter enligt vår Integritetspolicy

Välkommen förbi!

Hos oss står dörren alltid öppen för en kaffe och lite surr. Tveka inte, utan komma förbi något av våra kontor i Stockholm eller Malmö så vi får lära känna varandra bättre!

An illustrated head of a lizard together with the phrase: "närkontakt av tredjegraden!"