EVENT: BLK LZY talar om innovation under c/o Malmö

Den 24 april bjuder Malmö stad in till den populära After worken "c/o Malmö". Denna gång på temat: Design + industri = innovationskraft.

Emma Estborn, Affärsutvecklare och hållbarhetsansvarig på BLK LZY har fått äran att tillsammans med Johan Mårtensson, Innovations manager på Duni, tala om hållbar innovation och hjärteprojektet Unmo. En innovation med potential att reformera en hel bransch.

Fotografi på Emma och Johan på scen, talandes i mikrofon.

After worken riktar sig till alla som verkar i Malmös näringsliv och som är nyfikna på innovation, utveckling och hållbarhet.

Design + industri = Innovationskraft

Tillsammans med Emma och Johan får ni även träffa Charlotta Persfell från Kährs Group, världsledare inom golvtillverkning.

Saxat ur programmet: “I vår ambition att hitta korskopplingar och synergier mellan branscher, bjuder vi denna gång in spännande gäster som delar med sig av sina erfarenheter och idéer kopplat till mötet mellan design och industri. Lyssna till nyfikna och modiga berättelser om vägen till nya innovativa lösningar i jakten på klimatsmarta lösningar och nya affärspotentialer. After worken riktar sig till alla som verkar i Malmös näringsliv och som är nyfikna på innovation, utveckling och hållbarhet.”

Detta kan du helt enkelt inte missa!

Till anmälan

Fler lizzytankar